Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Творчі колективи Нової Каховки привітали військових з Різдвом Христовим

Творчі колективи Нової Каховки та священослужителі УПЦ розділили з військовими, які дислокуються в місті, різдвяну вечерю та привітали їх зі світлим святом Різдва Христового, пише НК онлайн

Про це повідомляє відділ культури і туризму Новокаховської міськради.

А ще до військових завітали колядники, які до того ж, прийшли не з пустими руками. Пропонуємо вашій увазі фотозвіт з цього святкового заходу.

Колядники передали воїнам святкові подарунки, що їх зібрала громада одного з храмів міста.

Окрім колядників, захисників України привітали зі святом творчі колективи Палацу культури Нової Каховки зразковий ансамбль танцю  «Сонечко» керівник ЗПКУ Алла Мельниченко та вокальне тріо «Горлиця» керівник ЗПКУ Стефанія Олійник.

В цей вечір до своїх друзів-військових завітали також народний артист України, відомий баритон Фемій Мустафаєв та заслужений діяч культури України, композитор і виконавець лірико-патріотичних пісень Анжела Ярмолюк. Із початком російської агресії більшу частину свого часу вони проводять на передовій, виступаючи з концертами на підтримку українських воїнів.

Військові були дуже зворушені такою увагою до них з боку місцевих мешканців, а командир підрозділу сердечно подякував усім за привітання та концертну програму.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН