Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Яку техніку херсонці найчастіше купують у розстрочку

 Українці вподобали безвідсоткові кредити. У компанії MOYO вказують, що в поточному році в розстрочку робилась кожна шоста покупка, а найпопулярнішими товарами були смартфони, ноутбуки і телевізори.

Показово, що найчастіше в кредит купується порівняно недорога техніка. Так, левова частка покупок припадає на товари з цінником до 6 000 грн. Українці беруть в розстрочку на кілька місяців смартфони і комплекти аксесуарів до них, що дозволяє робити покупки безболісно для сімейного бюджету.

Так, найбільш затребуваним смартфоном, що купується в кредит, виявився зовсім не iPhone, а Huawei P Smart Plus, вартістю 7 499 грн, а основну конкуренцію йому складає «побратим» Huawei P Smart за 4 999 грн, а також TP-Link Neffos X1 Lite, доступний за 2 699 грн.

Що стосується ноутбуків, то тут перше місце в кредитних продажах таки в техніки Apple. Найбільшим попитом серед лептопів користуються Apple A1466 MacBook Air 13″ (31 999 грн), Lenovo IdeaPad 320S-15IKB (18 799 грн) та Lenovo IdeaPad 510-15ISK (20 615 грн). Серед телевізорів найчастіше в розстрочку купуються Samsung 32N5300, Toshiba 32S1750EV і Samsung 32M5500 – порівняно недорогі smart-ТВ з діагоналлю екрана 32 дюйми (81 см).

Найпопулярнішим кредитною пропозицією є оплата частинами від ПриватБанку — на неї припадає близько 70% всіх покупок в розстрочку. Також популярні придбання під умовний кредит в 0,01%, який пропонують інші банки.

В MOYO спрогнозували, що пік зростання кредитних покупок припав  на кінець місяця, коли українці масово купували новорічні подарунки. 

 Довідка про компанію:

MOYO — мультиформатна мережу магазинів, що об’єднує стандартні роздрібні магазини і інтернет-магазин. Історія компанії почалася в 2009 році, коли був відкритий перший роздрібний магазин. На сьогоднішній день мережа MOYO.ua налічує 46 магазинів і представлена ​​в 26 містах України. Клієнти можуть купити товар в роздрібних магазинах, а також оформити замовлення в інтернет-магазині www.moyo.ua.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН