Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Міжнародному аеропорту “Херсон” пройшов аудит

У зв’язку із запланованим початком польотів з аеропорту «Херсон», ТОВ «Авіакомпанія Скайап, у  грудні  2018 року успішно провела технічний аудит (перевірку) аеропорту.

АК«Скайап» ̶  національний український авіаперевізник, лоукост, який із травня 2018 року почав свої польоти. Базуєтья АК в міжнародному аеропорті «Київ», імені Григорія Сікорського. Основними напрямками польоту є Близький Схід, Північна Африка, Східна та Південна Європа. Як відомо, флот компанії налічує 3 літаки (Boeing 737-700, 737-800), та до 2022 року планується збільшення флоту до 12 повітряних суден.

Делегацією «Скайап» було оглянуто аеровокзальний комплекс включаючи термінал, стійки реєстрації та пункти проходження контролю безпеки, пункти митного та прикордонного контролю, адже планується запуск міжнародного рейсу.

Також пройшла перевірка залу відльоту, багажного відсіку та залу прильоту.

Особливу увагу закцентували на Службі авіаційної безпеки, а саме на охороні та контролі безпеки службою ВОХР території льотного поля.

Якісно перевірявся стан злітно-посадкової смуги, руліжних доріжок та перону (місць стоянки повітряних суден).

Представниками АК «СкайАп» було відзначено правильний підхід до організації роботи аеропорту, справність техніки, кваліфікованість персоналу та відповідність сертифікатів на надання послуг пасажирам та авіакомпаніям всім необхідним стандартам, в тому числі і міжнародних.

Джерело – сайт “Міжнародний аеропорт Херсон”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН