Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Черги знов чекають херсонців у відділі рєстрації місця проживання

Мова йде про намагання навести лад у роботі відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб Херсонської міської ради, про прагнення перевести відповідні послуги в електронний формат, тим самим поборовши корупцію та спростивши життя херсонців. На жаль, в останній день 2018 року, незважаючи на активну підтримку з боку небайдужих городян та засобів масової інформації,  досі не вдалося виправити ситуацію.

Причиною тому вкотре стала незрозуміла позиція керівництва міста, яке ніяк не бажає дослуховуватися до своєї громади. Містяни добре пам’ятають акцію «Херсон, вмикай iGov!», яка набула широкого резонансу і засвідчила прагнення людей зручно та швидко, без черг і хабарів отримувати послуги прописки-виписки за допомогою Інтернету. Ми також пригадуємо зобов’язання, взяті на себе міським головою Володимиром Миколаєнком, та видане ним розпорядження про впровадження iGov у роботі відділу реєстрації. Але чого варті обіцянки нашого мера?

Завершився рік, проте Володимир Миколаєнко досі нічого не зробив, щоб дотриматися свого слова. Постійне затягування часу, пошук все нових і нових відмовок стали основним принципом його «роботи» щодо запуску електронних послуг. Мер постійно годує нас жданиками, називаючи, а потім переносячи терміни запровадження iGov, водить за ніс, уникає відповідей на прямі запитання.

Як наслідок: за кілька місяців, крім пустопорожніх обіцянок та нікчемних розпоряджень, міською владою абсолютно нічого не зроблено для того, щоб втілити сподівання херсонців! Як і раніше, панують хаос і безлад, наскрізна безпросвітна бюрократія, неповага до людей, якім потрібні документи стосовно місця проживання.

Херсонці чекають від Володимира Васильовича втілення його обіцянок щодо введення онлайн-послуги з реєстрації місця проживання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН