Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З Новим роком і Різдвом привітав херсонців Олександр Співаковський

Дорогі друзі, знайомі і незнайомі! Щиро вітаю вас і ваші родини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Разом із вами ми прожили ще один рік, який додав нам мудрості і досвіду, зміцнив нашу віру і любов до життя. Ми прожили його у повсякденних клопотах і радісних святах. Ми підкорювали нові висоти і мужньо долали труднощі, багато працювали і не зраджували собі. Тож у ці святкові дні нам є чим пишатися і чому радіти!

Рік, що минає, не був для нашої країни простим, але він дав потужний поштовх у майбутнє,  подарував нам смак вагомих перемог, долучив до подій такої значущості, що наступні покоління українців вивчатимуть їх на уроках історії.

А ще він вкотре показав, якими сильними і згуртованими ми можемо бути. Ми з вами відчули це і у своїй громаді, коли спільними зусиллями будували дороги, утеплювали садочки і школи, ремонтували лікарні, опікувалися освітою та культурою. Разом ми є рушійною силою, яка здатна на великі справи!

Щиро вірю: Новий 2019 рік стане для України роком величних перемог. Унікальні якості нашого національного характеру — мудрість, толерантність і вміння гуртуватись перед викликами — забезпечать на нашій землі стабільність і мир. Нехай Новий рік буде для всіх нас світлим і щасливим. Нехай у кожну оселю він принесе добрі звістки. Здоров‘я всім, добробуту, віри та оптимізму! З Новим роком і веселого Різдва!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН