Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв: «Держава відчуває потребу у вчителях»

29 грудня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв разом із обраним ректором Херсонського державного університету, першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки Олександром Співаковським привітав магістрів педагогічного факультету та факультету комп’ютерних наук, фізики та математики з отриманням дипломів.

«Протягом двох років ми займаємося вивченням стану освіти на Херсонщині та виявили, що в області не вистачає 1700 вчителів. Держава відчуває потребу у вихователях, вчителях. Адже фронт з країною агресором пролягає через серця дітей, яких ви виховуєте. Тому я тут, щоб засвідчити свою повагу. Вчителі є ключовою ланкою, без якої у нас не буде міцної держави», – звернувся до присутніх магістрів Андрій Гордєєв.

У свою чергу, Олександр Співаковський повідомив, що Андрія Гордєєва призначено на посаду заступника голови наглядової ради ХДУ.

 «Багато наших випускників – успішні люди. І наш університет, факультети завжди відкриті для вас. Сподіваюся ви отримали ті знання, які знадобляться вам у житті. Але варто розуміти, що світ стрімко змінюється, технології розвиваються. Вчитель повинен виховувати вільну людину, бути партнером для учнів і спільно з ними рухати нашу державу вперед», – зазначив Олександр Співаковський.

Загалом, дипломи магістра за спеціальністю «Дошкільна освіта» отримали 58 випускників, з них 19 денної форми навчання та 39 заочної.

Магістрами факультету комп’ютерних наук, фізики та математики стали 40 осіб денної та 19 заочної форми навчання.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН