Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі захищатимуть мости від вандалів

Мости під наглядом. Аби захистити конструкції майбутніх мостів через Дніпро від вандалів та крадіїв металу, в регіоні створили спеціальну комісію.

 

Будівництво на майданчику триває вже 14 років. Були часи, коли тут кипіла робота – по 12 годин трудилися щонайменше дві тисячі працівників. Вже тривалий час будівництво призупинене. Проте за конструкціями та технікою пильнують. Олександр і Віктор свого часу були задіяні на будівництві, зараз лише наглядають за об’єктом.

 

У Службі автодоріг кажуть: вандали чи не найбільша загроза недобудованих мостів. Адже через зникнення чи пошкодження деяких деталей може обвалитися вся конструкція.

 

За часів простою на будівництві недорахувались державного майна на 20 мільйонів гривень. Аби попередити дії вандалів, мости патрулюють правоохоронці. Шляховики просять бути уважними і самих запоріжців та у разі чого викликати поліцію. Також зазначають: наступного року почнуть коригування проектних робіт та підготовку безпосередньо конструкцій для подальшої роботи.

 

Сам процес будівництва планують продовжити у 2020 році. Також має відбутися міжнародний тендер на виконавця робіт. Фахівці наголошують: за умови безперебійного фінансування завершити будівництво споруди можна було б за 3-4 роки, пише телеканал Z.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН