Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чим займатиметься патронатна служба Херсонської області, розповів новопризначений керівник підрозділу

Днями відбулося призначення Павла Куліка на посаду керівника патронатної служба Херсонської ОДА, про що на Фейсбуці він сам написав наступне:

 – Щиро дякую всім за теплі слова та побажання у зв’язку з призначенням мене на посаду керівника патронатної служба Херсонської ОДА.

Одночасно отримав чимало запитань, зокрема від Татьяна Чайка (Tatyana Chayka), щодо специфіки роботи цього органу та його повноважень.
Отже, відповідаю.

Патронатна служба Херсонської ОДА – це підрозділ, який забезпечує організаційне супроводження діяльності голови обласної державної адміністрації. Тобто, надає аналітичну, технічну, інформаційну іншу підтримку в роботі очільника області; готує проекти його доручень, пропозицій; координує роботу інших підрозділів ОДА, РДА у проведенні заходів за участю голови ОДА; сприяє організації його зустрічей з представниками громадськості, ЗМІ тощо.

Простіше кажучи, ми є містком, який з одного боку допомагає забезпечити ефективне виконання завдань губернатора підпорядкованими йому службами, а з іншого – налагодити необхідний діалог і взаємодію голови ОДА з іншими органами влади різного рівня, експертами, громадським сектором, усіма, хто зацікавлений у розвитку області.

Детально функції патронатної служби прописані у відповідному Положенні (воно міститься на сайті ОДА).

У разі, якщо хтось має конкретні пропозиції стосовно розбудови Херсонщини у тій чи іншій сфері, буду радий спілкуванню з вами та можливості довести, що наша співпраця матиме результативний, а не декларативний характер.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН