Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дітки соціальних категорій Кіндійської школи №18 безкоштовно відвідали Херсонський театр ляльок

Вихіднимиі дітки соціальних категорій Кіндійської школи №18 безкоштовно відвідали Херсонський театр ляльок і переглянули виставу “Жирафа та Носоріг”.

Про це подбав Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, адже вважає, що розвиток дітей має відбуватись не лише під час уроків, а й після них та, зокрема, у вихідні.

Мама 5 дітей Лілія Бойко, 4 донечки якої побували у театрі, поділилася враженнями: “Мої дітки – щасливі! Їм дуже сподобалась вистава. Розумієте, у багатодітної родини не завжди вистачає коштів на культурний відпочинок, а тут такий подарунок! Дуже дякуємо Юрію Рожкову, депутату обласної ради. Напевне, йому сили додає сам Господь Бог. Якби ж усі керівники були такими… Нещодавно ми від Юрія Рожкова отримали для дітей сучасне ортопедичне взуття, а потім ще й купу дитячих носочків. Повірте: для нашої великої сім’ї це – серйозна допомога. Дякуємо від усього серця!”

До слова,” Громадська платформа” Добро переможе” нагадує: наступні соціальні виїзди у театр ляльок на святкову виставу” Білосніжка” відбудеться 17 грудня – для ЗОШ №12 та 26 грудня для ЗОШ №37. Розпочинаймо новорічні свята разом!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН