Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі відбулась зустріч з ветераном-аграрієм

 На Херсонщині підприємство “Злато ТавріїЇ” є соціально відповідальною компанією, часто проводить заходи і для молоді, і для людей похилого віку,- повідомляє “Український південь“.

Цього тижня відбулась зустріч з людиною-легендою Калінійчуком Іллею Григоровичем.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав депутат Херсонської обласної ради,  засновник підприємства “Злато Таврії” Ігор Йосипенко:

“Сьогодні разом з директором ТОВ “СП “Злато Таврії” Олексієм Дмітрієвим ми мали нагоду зустрітись з колишнім керівником колективного сільськогоспопдарського підприємства “Дружба” – Калінійчуком Іллею Григоровичем. 

Це неймовірна людина, яка усе своє життя присвятила нашій країні й досі допомагає нам своїми знаннями, безцінним досвідом та порадами. 

За 17 років керування КСП “Дружба” Ілля Григорович зробив чимало для розвитку села Кічкарівка – примножив кількість рогатого скота у господарстві (на 1990 рік кількість худоби становила 6000 голів), розширив територію ріллі до 10500 га, а також лишив у спадок нашому суспільству здобутки, якими ми з вами користуємось і сьогодні.

Серед них -Качкарівський будинок культури, 364 жилих будинка, три багатоповерхівки по 6 квартир кожен, асфальтове покриття доріг у селі, вуличне освітленні у 650 ліхтарів, водопровід…, на жаль, не встиг ввести в експлуатацію заново побудоване водне зрошення, яке було розраховано на  1386 га. 

Прикро, та час не милостивий до здоров’я 74-літнього чоловіка, та ми вдячні за те, що сьогодні він знайшов сили приділити нам час: ми відвідали його СФГ “Золотий Колос” зі старим млином, бачили поля озимини та дбайливо підготовану вже до весни техніку. А потім запросили Іллю Григоровича до офісу “Злато Таврії”, де пили чай з цукерками за одним столом – мудрість минулого та перспективи майбутнього!”

В соцмережі активні дописувачі приєднуються до побажань:

Борис Сіленков Чудова людина і порядна людина.
 
Ирина Соменко Всім здоров’я,сил та доброго врожаю.
 
Tanya Flancheva Коли Калінчук Ілля Григорович був директором.його багато хто критикував.але те скільки він усього зробив для розвитку нашого с.Качкарівки.-це неймовірно.
Розумію тільки зараз наскільки тяжка праця-робота з людьми.та він міг все організувати й мислив на кілька кроків вперед.
Людина була на своєму місці
Ludmila Kiyashko Людина-Легенда!!!
Порядний та принциповий!!!
Дай Бог здоров’я та ще багато років життя!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН