Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Слабочуючі спортсмени отримали 5 комплектів слухових апаратів

Хероснський “Інваспорт” відзначає своє 25-річчя. Юрій Рожков, як друг і помічник цього регіонального центру долучився до організації святкування ювілею.

Інваспорт” – це, передусім, 320 діточок, котрі, попри інвалідність, активно займаються фізичною культурою і спортом. Серед них 28 спортсменів увійшли до складу збірної України! “Усі діточки мають рівні права і можливості, головне їх вчасно підтримати фізично, морально і матеріально, – говорить Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – і тоді наші дітки видадуть такі результати! Що на них вже будуть рівнятись інші!“.

Свої слова Юрій Рожков підкріпив практичним подарунком, вручивши у співпраці з Голандською фундацією 5 комплектів слухових апаратів (на обидва вушка) для слабочуючих спортсменів. А ще подбав про розміщення портретів херсонських параолімпійців на біг-бордах, щоб херсонці гордилися своїми героями!

Борис Кедровський, начальник Регіонального центру фізичної культури та спорту людей з інвалідністю “Інваспорт” підкреслив:

Юрій Рожков – найдобрішої душі людина. Величезне йому спасибі за турботу про наших дітей! Наш заклад перебуває у підпорядкуванні обласної ради і я дуже радий, що серед депутатів обласної ради є наш друг і помічник Юрій Рожков. Ми завжди звертаємося до нього за допомогою і знаємо, що нас завжди почують і підтримають. Дякуємо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН