Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Михайло Линецький знову спробує стати заступником Херсонського міського голови

Депутата Херсонської міської ради Михайла Линецького спробують затвердити на посаді заступника Херсонського міського голови з питань діяльності виконавчих органів.

Про це йдеться у проекті рішення, опублікованому на сайті Херсонської міської ради. Це вже третя спроба затвердити депутата заступником. Наразі він обіймає посаду радника Херсонського міського голови. Якщо депутати 21 грудня 2018 року затвердять пана Михайла на посаді, то до своїх обов’язків він приступить 14 січня 2019 року.

Попередня спроба винести проект рішення до сесійної зали завершилась провокацією з боку іншого депутата – Михайла Чемериса. Він повідомив, що нібито йому та (або) його родині погрожували неприємностями в разі голосування проти призначення Михайла Линецького заступником. Жодних доказів, окрім емоційного виступу пана Чемериса та його соратників у депутатському корпусі, надано не було. Втім, пан Линецький тоді самостійно зняв власну кандидатуру, але до правоохоронних органів із захистом честі, гідності та ділової репутації звертатись не став.

Херсонський вісник

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН