Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція врятувала дітей від обмороження

Мінімум — застудою, максимум — обмороженням могли обернутися гостини у родичів для двох юних мандрівників у Великоолександрівському районі, якби не поліція. Вже у сутінках представники екіпажу, який знаходився на чергуванні у Великій Олександрівці, помітили на зупинці, розташованій на трасі, підлітка і маленьку дівчинку. 14-річний хлопець розповів, що на вулиці вони з сестрою кочують вже не одну годину. Були у рідних і сподівалися ще завидна повернутися додому в сусіднє село, але автобуса все нема. Дільничний інспектор, який перебував у складі екіпажу, швидко посадив дітей у поліційне авто, на якому геть закоцюблі юні мандрівники й дісталися домівки.     

— Я сам батько, а в тій ситуації ми з напарником просто не могли залишити двох дітей на трасі. Якби брат із сестрою не дочекалися транспорту, їм би довелося у темряві йти узбіччам 10 кілометрів, а це вкрай небезпечно, — розповів дільничний офіцер поліції Великоолександрівського відділення поліції Павло Семенченко.

На Херсонщині знову похолодало, тож у поліції радять батькам не допускати ситуацій, коли діти на вулиці довго і без можливості швидко доїхати додому.

Новий день

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН