Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі посилюються заходи безпеки в аеропорті й залізничних вокзалах

Під час воєнного стану в Запорізькій області посилять заходи безпеки із забезпечення охорони й оборони об’єктів інфраструктури.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час наради із керівниками «Укрзалізниці», «Укравтодору», Адміністрації морських портів України, Державіаслужби, Украероруху, морських портів, представниками структурних підрозділів Міністерства інфраструктури, повідомляє прес-служба відомства.

«Також ми вводимо особливий режим роботи залізничного транспорту. Він передбачає забезпечення пропускної спроможності залізничної мережі та відповідного рухомого складу для потреб оборони в основних напрямках, визначених Генеральним штабом Збройних сил України. Пріоритетність при призначенні поїздів буде визначатися необхідністю здійснення перевезень в умовах воєнного періоду за рішенням військового командування», – цитує Володимира Омеляна «Українська правда».

Нагадаємо, військову техніку досить часто транспортують залізницею.

Для пасажирів вище згаданих структур особливих клопотів не додасться. Головне бути обачним й повідомляти про підозрілих осіб чи невідомі предмети.

Форпост

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН