Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся концерт на честь Френка Сінатри

За підтримки Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе” у Херсоні відбувся яскравий концерт володарки Гран-прі “Чорноморські ігри”-2017 Лізи Волощенко та фіналіста проекту “Голос країни” Романа Руссу.

Юні і талановиті земляки подарували гостям бурхливий фонтан емоцій, зігравши в осінній вечір. Гучні олески і вигуки “Браво!” не стихали протягом усього виступу!

Юрій Рожков, який вже давно опікується талановитими херсонцями, зазначив: “Дуже приємно, що на концерт до “Ювілейного” завітали цілі родини, вони святково вибрані і з букетами квітів. Адже такі культурні заходи розвивають і об’єднують! Херсонщина багата на таланти. Я вірю в їх успіх і завжди готовий підтримати. Дякую кожному, хто провів цей вечір у компанії якісної музики!”.

Деякі глядачі зізнались, що були здивовані і вражені силою голосу такої тендітної вокалістки, а також чистотою виконання іноземних пісень Лізою Волощенко і Романом Руссу. Загалом, концерт із живим звуком сповнив херсонців незабутніми та яскравими емоціями.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН