Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ пройшов День відкритих дверей

Про захід на Фейсбуці повідомляє Олександр Співаковський, народний депутат України:

 – Херсонський державний університет — один із найстаріших і найпотужніших вишів Півдня України, зі своїми давніми, вже усталеними традиціями. Одна з таких гарних традицій — щороку проводити для майбутніх вступників та їх батьків День відкритих дверей. Сьогодні, 16 листопада 2018 року, ХДУ вкотре гостинно приймав у своїх стінах потенційних абітурієнтів. На всіх його поверхах і факультетах можна було побачити зграйки допитливих старшокласників майже з усієї Херсонщини. Зізнаюся: мені приємно, що молодь настільки вдумливо підходить до вибору закладу, в якому здобуватиме знання і опановуватиме основи майбутньої професії. Це свідчить про серйозність їх намірів щодо здобуття вищої освіти, про усвідомлення важливості цього кроку для власної капіталізації. Тому що роки навчання промайнуть швидко, і вже через якихось 5-7 років на плечі цього покоління ляже відповідальна місія – творити майбутнє Херсонщини та держави в цілому.
Для гостей було організовано зустрічі і з керівництвом вишу, і з деканами факультетів, де вони мали можливість отримати відповіді абсолютно на всі свої запитання. Та й показати було що. Адже Херсонський державний університет невпинно розвивається, щороку модернізує і вдосконалює умови і для навчання, і для змістовного дозвілля студентів. Нагадаю, влітку ми відкрили сучасні лабораторії з хімії і робототехніки, у вересні – невеличку їдальню у навчальному корпусі № 5. І незабаром чекаємо на відкриття оновленої спортивної зали. А вже у наступному році на території вишу з’явиться сучасний басейн, який ми будуємо для студентів усіх навчальних закладів та мешканців міста.
Сподіваюся, що сьогоднішній захід був в усіх сенсах корисним для майбутніх абітурієнтів і допоміг їм визначитися у житті, розставити пріоритети та відшукати вектори свого подальшого розвитку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН