Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі перевірили якість харчування у школах

З метою контролю стану організації харчування учнів у навчальних закладах району сьогодні перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш спільно з начальником відділу освіти, молоді та спорту Наталею Стаднік відвідали Бериславські початкові школи №4, №5 та Бериславські загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів №1, №3, де перевірили якість харчування дітей та ознайомилися з умовами зберігання і використання продуктів.

Оглядаючи харчоблоки, Ірина Дробиш зазначила, що питання організації харчування дітей залишається одним із найбільш актуальних та заслуговує на особливу увагу, оскільки сучасне навчання в школі потребує високого розумового та фізичного навантаження й супроводжується значними енерговитратами. Тому раціональне та збалансоване харчування є одним із найважливіших факторів, які впливають на активну діяльність дітей.

Директорам навчальних закладів є над чим працювати. В першу чергу керівникам шкіл необхідно контролювати якість харчування, зберігання продуктів та санітарний стан харчоблоків у підпорядкованих закладах.

Тому, питання якісного та безпечного харчування дітей буде і надалі перебувати на контролі районної влади.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН