Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці ці вихідні скаржились на відсутність тепла в домівках і кепкували з місцевої влади

А сміятись  є з чого, бо нещодавно  міський голова Херсона повернувся з Тунісу, де тепло. А відтак на хвилі теплої подорожі він забув, а можливо і не чув (і в соцмережах не читав)  прогноз синоптиків щодо похолодання. Та й не до цього йому було, сидячи в теплих київських телестудіях. Ось воно – слава.

Тільки наступного тижня вже очікується перший сніг, в квартирах херсонців – холодно, бо не скрізь комунальне підприємство “Херсонтеплоенерго” пустило тепло, а ТЕЦ (державної форми власності) напередодні опалювального сезону просто отримала нового керівника, а значить не до старту опалювального сезону і там. 

І доки озброєна охорона на вході  ТЕЦ думає, наскілька важлива їх місія, то всі кричать про банкрутство цього державного підприємства. Тільки воно манить і манить різних успішних топ-менеджерів його очолити.

В соцмережах херсонці виставляють  пости з запитанням, коли з`явиться тепло в квартирах,  а представники екс-регіональної  більшості, яка панує в Херсонській міській раді,   виправдовують свого міського голову в різний спосіб.

Хоча традиційно, зима в Херсон прийшла – раптово.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН