Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні проходить кадровий конкурс

У Головному управлінні ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся черговий конкурс на заміщення 17 вакантних посад державної служби категорії «Б», анонсований на субсайті територіальних органів фіскальної служби області 18.10.2018 року.

Цього разу випробувати свої професійні навички виявила бажання 21 особа. Серед них діючі провідні спеціалісти фіскальної установи, які зможуть використати свій професійний рівень на керівних посадах, а також колишні податківці, які вирішили повернутися на роботу до фіскальної служби області та інші кандидати на зайняття вакантних посад.

За вимогами Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246, іспит складався з трьох етапів: тестування на знання законодавства України, розв’язання ситуаційних завдань та індивідуальної співбесіди з конкурсантами. 

Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі будуть оприлюднені на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби та на субсайті фіскальної служби області відповідно до вимог чинного законодавства.

Підсумки проведення попереднього конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б» Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі оприлюднені на субсайті територіальних органів ДФС області за електронним посиланням:

http://kherson.sfs.gov.ua/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН