Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці горів магазин, а у Бериславському районі – приватний будинок

На ці вихідні у рятувальників Херсонщини було багато роботи, – повідомляє “Український південь“.

Про  це на своїй сторінці  пише Сергій Чорний;

“10 листопада о 12:53 до 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Каховського району надійшло повідомлення від громадянина, про те, що в м. Каховка по вул. Пушкіна горить магазин «Кедр».

За лічені хвилини черговий караул прибув до місця виклику. В ході розвідки, ланкою газодимозахисноїслужби було встановлено, що в приміщенні котельні магазина горить котел на площі 4 кв.м. О 13:10 пожежу було локалізовано, та о 13:20 повністю ліквідовано. Причина пожежі та збитки встановлюються”.

Також Сергій Чорний, керівник ГУ ДСНС у Херсонській області на своїй сторінці у ФБ додає:

“11 листопада о 02:12 на номер Служби порятунку «101» Берисласького району зателефонував стурбований мешканець с. Монастирське і повідомив, що у його приватному житловому будинку на вул. Центральна сталася пожежа. За вказаною адресою невідкладно було направлено черговий караул 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На місці надзвичайної події розвідка встановила, що горять домашні речі в житловому будинку на площі 32 кв.м. Вогнеборці приступили до ліквідації пожежі і вже о 03:20 її локалізували, а о 05:25 приборкали остаточно. Причина пожежі та збитки встановлюються”.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН