Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшов волейбольний турнір

Вже другий рік поспіль серед дівочих збірних команд загальноосвітніх начальних закладів Дніпровського району проходить волейбольний турнір «DNIPRO BALL-2018», присвячений річниці заснування міста Херсона.

Організатором турніру є виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради за підтримки депутата районної ради Олега Баркаренка.

Цього року за перехідний Кубок змагалися 8 команд загальноосвітніх навчальних закладів № 36,37,12,13 18,40, 48 та 52. Після відбіркових ігор до фіналу потрапили команди ЗНЗ№ 36,37,52 та 40. Спортивні, активні,спритні дівчата завзято виборювали перемогу у фінальній грі.

Вболівальники підтримували оплесками команди, тренери хвилювалися за своїх підопічних. Отже, після захоплюючої гри, запеклої боротьби турнір визначив своїх переможців, пишуть Херсонці.

Перше місце та Кубок переможця здобула команда ЗНЗ№ 52

Друге місце посіли дівчата ЗНЗ№ 37

На третьому місці збірна команда ЗНЗ № 36

Диплом за вихід до фіналу отримала команда ЗНЗ№ 40.

Кращим гравцем турніру визнано ученицю ЗНЗ№ 52 Нечитайло Євгенія.

Всі учасники були нагороджені медалями відповідного ґатунку, отримали спеціальні ексклюзивні дипломи турніру, а також гарні волейбольні м’ячі для подальшого вдосконалення спортивної майстерності.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність за підтримку в організації та проведенні турніру: адміністрації ЗНЗ№ 36 за надання спортивного залу для проведення турніру, КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Лучанського» за медичний супровід змагань, а також Телерадіокомпанії «ВТВ плюс» за інформаційний супровід волейбольного турніру.

Особливу вдячність висловлюємо адміністраціям та викладачам фізичної культури ЗОШ №№ 12,13,18,40,48,52,36,37 за активну участь у волейбольному турнірі «DNIPRO BALL – 2018», небайдуже ставлення до своєї справи та спортивне виховання учнівської молоді!

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН