Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні у Херсоні розглядатимуть справу Олександра Шумкова, який зараз за ґратами у Росії

Про це на Фейсбуці повідомляє Інна Усачова на сторінці “Самооборона Херсон”:

 – 18 вересня о 11:45 в Херсонському міському суді (вул. Маяковського, 6/29) суддя Н.Стамбула розглядатиме знущання Військової прокуратури Херсонського гарнізону Південного регіону, чи то справу ними облаштовану перед викраденням Олександра Шумкова в РФ. Що цікаво, у відкритому доступі вже можна побачити зміни – частина обвинувачення кудись зникла. Задля прозорості судового засідання – приєднуйтесь! Для проходу на засідання при собі мати посвідчення особи, бажано паспорт.

За збігом, якраз у ці дні в РФ продовжується судилище над Олександром Шумковим щодо його участі в “екстремістських організаціях”, що триває вже якийсь час і поки що все в стадії непублічного по факту путінсько-фсбшного дійства. Сім”я Шумкових лишається сам на сам із проблемою. До речі, за увесь час, жодної грошової допомоги державної сум”ї Шумкових не було. А картковий рахунок матері за увесь час, включаючи інші пожертви надійшло всього 17 000грн, що дорівнює місячній вартості адвоката на Росії. За гратами на Росії Олександр більше року (рік припав якраз на День незалежності України) Хто може підтримати матір Олександра – будемо вдячні. Картка матері: 5168 7573 3846 2734 (Приват, Шумкова Лариса Миколаївна)

Адреса для листів підтримки (російською мовою): 241050, г. Брянск, ул. Советская, д. 2, ФКУ СИЗО-1 УФСИН России по Брянской области, Шумкову Александру Сергеевичу 1989 г. р.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН