Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Антонівська 21 “Зелена школа” стала учасником проeкту “Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів”

Програма організована Центром “Розвиток КСВ” у рамках програми Mondelez International Foundation за підтримки Міністерства молоді та спорту в Україні, Інституту модернізації змісту освіти та Національного олімпійського комітету. Її мета – популяризація здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепції “здорового дизайну” рекреацій та приміщень, де перебувають і харчуються діти, повідомляє Галина Лугова, директорка школи.

Протягом цього навчального року плануються різноманітні активності, присвячені спорту, харчування та дизайну: зустрічі з відомими спортсменами, дизайнерами, архітекторами та експертами проекту. В планах у нас залучати якомога більше людей до програми, не лише вчителів та школярів, а й зірок, волонтерів, амбасадорів і зробити все, щоб рух за здоровий спосіб життя серед учнів набув національних масштабів.

Ми прагнемо, щоб наші діти були здоровими, мали свідоме ставлення до свого здоров’я, щоб в нашій школі бажали навчатися із дитячого садка.

За результатами реалізації міні-пректів найактивнішим закладам освіти буде виділено гранти на закупівлю обладнання для STEM**-лабораторій на загальну суму 10 000 USD. Шановні батьки, громадськість селища, всі охочі долучайтеся та підтримайте РУХ розвитку здорового молодого покоління, що є визначним показником достатку кожної країни!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН