Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Каховські виробники соняшникової олії провели навчання з безпеки на підприємстві

Каховське підприємство «ВВВВ» (група компаній «Каїсса») входить у трійку лідерів виробників олії з соняшника в Україні, експортує продукцію у 50 країн світу. Має сертифікати незалежних лабораторій, які підтверджують дотримання міжнародних стандартів. У Каховці розташований виробничий комплекс, на якому олія проходить процеси рафінації, дезодорації та виморожування.

За 10 років роботи ринку завод не втратив кістяк колективу, навпаки – залучають на підприємство молодих фахівців. В умовах тотальної трудової міграції керівництву вдалось створити комфортні умови праці і сплачувати конкурентні зарплати.

Не на останньому місці – турбота про безпеку співробітників. Систематично на заводі відбуваються тренувальні навчання спільно з працівниками пожежно-рятувальної частини. 

«Мета навчань – тренування особистого складу пожежно-рятувальної частини та відпрацювання покрокових дій адміністрації заводу. У випадку виникнення пожежі саме керівники мають організувати швидку евакуацію людей та гасіння вогню. Тому підприємство завжди ініціює такі заходи», – прокоментував під час останнього навчання представник пожежно-рятувальної частини №13 МНС України в Херсонській області Віталій Козаренко.

Дотримання правил пожежної безпеки та стандартів охорони праці – найважливіший момент життєдіяльності заводу. Для збереження кадрів прийнятий соцпакет, який містить чимало бонусів для працівників.

«Виробники зараз – у зоні ризику через трудову міграцію. Ми воюємо за кадри. В останні два роки реалізовуємо кілька програм: премія тим, хто не палить, за вислугу років, 13-а заробітна плата, додаткове преміювання за універсальність, сумісництво, наставництво. Завдяки цим заходам, вдалось не лише зберегти колектив, а й залучити молодих спеціалістів», – розповів директор Каховського заводу «ВВВВ» Артур Кузьменко.

Підприємство співпрацює з Харківським політехнічним інститутом, науково-дослідним інститутом олій та жирів та навчальними закладами Каховки та Нової Каховки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН