Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Концерт та призова лотерея пройшли у Херсоні

Проводили святкову зустріч для мешканців Дніпровського району депутати обласної та міської рад: Юрій Рожков, Оксана Матусевич, Оксана Дьякова та Олександр Ложичев. Саме їм гучно аплодувала велика аудиторія – було на святі близько двохсот осіб.

На концерт та призову лотерею прийшли мешканці не тільки з Кулика, 131 та 131-Б, для яких запланований захід, але й з Кулика, 131-А та В, Кулика, 133 та 135, Чорноморської, 36 та 36-А. Людям так закортіло свята серед сірих буднів! – і вони його отримали.

Дітей порадував казками та розвагами аніматор. Для дорослих виступили співаки, і серед них – новий талант, лауреат міжнародного конкурсу в Італії Максим Лозовий з українськими ліричним піснями та світовою класикою жанру.

В рамках заходу Громадська платформа «Добро переможе» та її лідер Юрій Рожков підписали Меморандуми про співпрацю з ОСББ «Діамант Херсона» (голова Сергій Онищук), «Придніпровський» (Галина Момренко), «Геліос» (Олена Лисенко) та «Новинка Херсона» (Олена Михайленко).

Юрій Рожков висловив сподівання на плідне співробітництво з місцевими ОСББ у подальшому та зазначив перспективність кожного з присутніх лідерів об’єднань, які здатні повести за собою людей та вирішувати складні проблеми. А допомога депутатів стане їм у нагоді. Тільки разом, об’єднавши свої зусилля, депутати обласної та міської рад можуть зробити набагато більше корисного та доброго для добробуту мешканців наших ОСББ….

Святковий вечір завершився інтригуючим розіграшем призів від Юрія Рожкова та Громадської платформи «Добро переможе». Багато хто й не сподівався отримати подарунки! Несподіванкою стало й те, що головний приз – фірмовий пилосос – виграла саме маленька дочка активістки одного з найпрацьовитіших ОСББ в місті – «Діаманта Херсона»!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН