Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Качкарівці пройшов незабутній День села. Фото

За чимало років плідної співпраці ТОВ «СП «Злато Таврії» з мешканцями села Качкарівка вони практично стали однією великою родиною. І саме тому допомогли сільській раді організувати спільне свято – День села!

Цієї суботи відбулося насправді потужне, яскраве та дуже масштабне святкування дня народження Качкарівки. У планах наступного року розширювати кордони святкування на більш просторому майданчику, адже гостинна Качкарівка прийняла понад 600 гостей!

Дійсно, хіба можна було пропустити таку програму: парад казкових костюмів від найменших мешканців села, фестиваль «Пиріг-фест» з різноманіттям смачнючих кулінарних шедеврів, окремий дитячий майданчик с величезним батутом, який забезпечив Качкарівці народний депутат Іван Вінник. А також – розважальна анімація для діток, конкурс на найкращий малюнок крейдою на асфальті, і звичайно ж святковий концерт за участю спеціально запрошених артистів Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша, спеціальний подарунок від директора «Злато Таврії» Олексія Дмітрієва – запальне фаєр-шоу у виконанні естрадно-циркової студії «Jin-Roh»! І на завершення ще один подарунок від депутата ВРУ Івана Вінника – яскравий святковий салют!

Також напередодні фахівцями було розроблено та виготовлено герб села Качкарівка і його презентували з нагоди свята. Кольори, присутні на гербові символізують хоробрість, мужність та безстрашність, надію, радість і достаток.

 

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН