Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські мисливці випустили у природне середовище більше 2 тисяч фазанів

Херсонське відділення Українського товариства мисливців та рибалок відзначило професійне свято. Президія обласної ради товариства прийняла рішення про святкування Дня мисливця три роки тому. У свій день ловці дичини традиційно підбивають підсумок річної роботи. В області збережено 370 первинних та 20 районних організацій УТМР.

«Не тільки збережена, а й примножена матеріально-технічна база. У нас діє єдиний в Україні фазанарій, де ми виростили до 2 тисяч молодняка, трохи більше цієї кількості випустили у природу. Продовжують працювати мисливсько-спортивні бази, діє кінологічна нора, стрілецький стенд. Я пишаюсь тим, що члени Українського товариства мисливців та рибалок не лише займаються збереженням дикої природи, а й розведенням мисливської дичини», – розповів голова Херсонської міської ради УТМР Леонід Величко.

У Понятівці Білозерського району мисливці та рибалки провели змагання зі стендової стрільби та полювання на перепелиць у польових умовах. Найвлучніші стрілки були нагороджені цінними подарунками. Відзначені кращі мисливці та єгерська служба 2018 року.

«Я займаюсь мисливством вже 65 років, і відчуваю себе молодим. Дуже радію, що наше товариство продовжує виховувати молодих спортсменів, стрільців, мисливців, рибалок», – сказав почесний член УТМР Юрій Денисенко, якого теж нагородили на честь Дня мисливця.

Херсонське відділення товариства мисливців і рибалок продовжуватиме нести свою місію: зберігати й відтворювати природу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН