Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещину приїхав Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні

Вчора до фермерського господарства “Пан Білан”  завітали Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні пан Джоель Ліон, а також гості з Ізраїлю та Канади – керівник департаменту MASHAV Юваль Фукс, координатори програм для UHBDP Талі Шломі (CINADCO) і Катерина Руденко (MCТС), міжнародний менеджер UHBDP Камран Абдулаєв (Канада) та програмна менеджерка з гендерних питань MEDA Сара Сіві (Канада).  

На Одещину гості приїхали на запрошення команли Українського проекту бізнес-розвитку плодовоочівництва.

Робочий ранок команди #UHBDP сьогодні почався з дегустації їстівних квітів і салатів у ФГ “Пан Білан” недалеко від Одеси.

Гості познайомилися з роботою фермерського господарства, яке бере активну участь у проекті UHBDP, і головне – ділиться своїм багатим досвідом з дрібними виробниками плодоовочевої продукції.

Нагадаємо, Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва(UHBDP) фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA). MEDA співпрацює з Ізраїльським агентством міжнародного співробітництва (MASHAV) з метою надання технічної підтримки.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН