Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізька чиновниця-бодібілдерка, яка брала участь у спортивних змаганнях в «ДНР» звільнилася

Чиновниця-переселенка, про яку активно писали журналісти, як про прогресивну спорстменку «ДНР» звільнилася за власним бажанням, — пише 061.

Про це журналістам повідомив заступник начальника управління Сергій Дегтяренко. Він зазначив, що не знає чому жінка звільнилася та куди буде працевлаштовуватися, але це була її особиста воля.

Маргарита Богуславська — переселенка та колись активна учасниця спортивних змагань, які організовували у так звані «ДНР». Після переїзду до Запоріжжя влаштувалася на посаду головної спеціалістки Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області. Богуславська також отримувала допомогу з бюджету як внутрішньо переміщена особа.

На вказаній посаді Маргарита Богуславська працювала з лютого 2018 року. До цього обіймала посаду головного спеціаліста відділу поводження з відходами управління з видачі документів дозвільного характеру Донецької обласної державної адміністрації.

В жовтні минулого року брала участь у змаганнях “Кубок Донбасу по бодібілдингу і фітнесу- 2017” організованих  Федерацією бодібілдингу «Донецької народної республіки», яку в Україні визнали терористичною організацією. Спортсменка гордо виклала фото з заходу у соціальних мережах, що власне привернуло увагу журналістів.  Вона також фігурує на фото в публікаціях тамтешніх ЗМІ. Після публікацій цього факту в запорізьких ЗМІ, особу внесли до «чистилища» організації «Миротворець».

Forpost

Поділитись публікацією

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН