Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Всеукраїнський велопробіг за участю незрячих людей «Бачу! Можу! Допоможу!» від Харкова до Херсонщини

Всеукраїнський велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» від Харкова до Херсонщини, – повідомляє “Український південь”.

Громадська організація «Інститут українських студій» реалізовує унікальний в Україні IV Всеукраїнський велопробіг за участю незрячих людей «Бачу! Можу! Допоможу!», у якому беруть участь зрячі на незрячі учасники з усієї України. Цьогорічний велопробіг розпочнеться 5 серпня в Харкові і завершиться 25 серпня в Херсоні.                   Організатори закликають долучатися усіх бажаючих: можна стати пілотом, штурманом або волонтером проекту.

Велопробіг “Бачу! Можу! Допоможу!” – перша в Україні соціальна ініціатива, завдяки якій незрячі люди можуть повноцінно подорожувати країною на велосипедах, а також соціалізуватись – адже весь маршрут вони долають разом зі своїми зрячими напарниками.

Долучитися до велопробігу може кожний: на власному велосипеді; стати пілотом тандему; штурманом, якщо ви маєте порушення зору; волонтером для допомоги під час мандрівки. Доєднатися до пробігу можна на будь-яку дистанцію та будь-яку кількість днів. Для цього потрібно заповнити анкету на сторінці велопробігу в фейсбуці: https://www.facebook.com/iseeua.

Велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» має на меті змінити суспільну думку та зламати стереотипи щодо обмежень та можливостей незрячих людей та сприяти їхній інтеграції в українське суспільство.

Запрошуємо до участі!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН