Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині продовжуються перевірки автоперевізників

Патрульні за дорученням Національної поліції України спільно з представниками Укртрансбезпеки проводять комплекс заходів з умовною назвою «Перевізник»

Інспектори контролюють перевізників щодо дотримання Правил дорожнього руху України. Спільно з представниками Укртрансбезпеки сформовано мобільні групи, які перевіряють технічний стан транспортних засобів, що використовуються для перевезення пасажирів, їх комплектацію, дозвільні документи.

Відтак з 22 липня патрульними перевірено 326 транспортних засобів. Було виявлено 29 порушень діючого законодавства, по всім фактам були складені відповідні адміністративні матеріали. З яких 14 за технічні несправності та несвоєчасне проходження обов’язкового технічного контролю.

Перевірка перевізників триватиме й надалі.

Патрульна поліція Миколаївщини закликає перевізників неухильно дотримуватись ПДР те не наражати на небезпеку своїх пасажирів, які довіряють Вам своє життя, себе та інших учасників дорожнього руху також.

Просимо пасажирів маршрутних транспортних засобів віднестись із розумінням до дій працівників патрульної поліції та Укртрансбезпеки, адже перевірки здійснюються задля вашої ж безпеки.

Патрульна поліція Миколаївської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН