Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Херсона називають дітей рідкісними іменами

Про це на своїй сторінці у ФБ написав Констянтин Хутковський

“У таку зовсім не літню погоду так не вистачає тепла і гарних новин. Якщо з погодою Херсонська юстиція нічого зробити не зможе, то поділитись цікавими новинами – залюбки!
З початку року в нашій області народилось 5188 хлопчиків і дівчаток. А чи знаєте ви, якими іменами цього року найчастіше називали немовлят в області?
Найпоширеніші жіночі імена – Софія, Дар’я, Анастасія, Єва, Анна, Марія, Кіра, Єлизавета, Діана, Вероніка;
Чоловічі – Олександр, Артем, Микита, Кирило, Данило, Максим, Єгор, Богдан, Іван, Владислав, Дмитро.
Зустрічались і рідковживані імена. Серед жіночих – Зоряна, Оліта, Теона, Євларія, Лукерія, Лара, Агата, Квітка, Адела, Онисія, Василина, Ілана, Сабріна, Мальвіна, Ненсі, Іларія, Андромеда, Златослава, Олівія.
А серед хлопчиків – Лєон, Дарьян, Демид, Ерік, Роберт, Нікон, Ян, Едем, Модест, Ярмаш, Артак, Олівер, Захар, Алан, Сімеон, Лев, Стасій, Єлісєй.
Нагадую майбутнім батькам, що одним із проектів Мін’юсту є видача свідоцтв про народження малюків прямо в пологових будинках. Для цього батькам потрібно заповнити відповідну заяву. Подібна послуга доступна по всій території Херсонської області. І з початку цього року 2102 свідоцтва про народження видали на території області в рамках цього проекту.
Херсонська юстиція – зручні сервіси для кожного!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН