Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська активістка закликає городян поставити підписи за відкликання депутатів-зрадників

Відома Херсонська активістка Римма Бараненко серез Фейсбук звернулася до городян із проханням не бути байдужими до життя міста.

Вже деякий час тому Херсоні розпочався процес відкликання депутатів міської ради, що викликано, як стверджують їх однопартійці та громадські активісти тим, що ці депутати-зрадники пішли проти ідеалів партій, які вони представляють і завдяки яким потрапили у депутатське крісло.

Тепер активні херсонці вирішили зібрати необхідну кількість підписів за  відкликання обранців, із чим і звернулая Рима Бараненко через соцмережу:

 – До майданівських активістів звернулась ініціативна група із збору підписів за відкликання депутатів-зрадників з БПП та Самопомочі, які голосували за призначення регіонала Ігоря Казакова заступником мера та за інші рішення, не підтримані партіями, але вигідні регіоналам.
Особисто я підтримую цю ідею, і багато з наших активістів теж. Зрадникам не місце у міській раді!
Підписи будуть збиратися завтра в п’ятницю та в суботу(можливо неповний день) в районі площі Свободи. Хто з херсонців бажає поставити свій підпис за відкликання цих депутатів: Руслана Рубана, Ігоря Токарєва, Валентина Суха, Михайла Чемериса та Аркадія Подлєсного – ВО «Самопоміч», а також депутатів Ірини Ценкер та Галини Лугової з Блоку Петра Порошенка «Солідарність», будь ласка, звертайтесь до пані Светлана Богдан по телефону 050 071 59 05 і вона скаже куди підійти. Обов’язково беріть паспорт – необхідні його дані.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН