Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Кіндійській бібліотеці відбулось свято ветеранів

Хвиля доброти” – один з напрямків громадської платформи Юрія Рожкова і сенс багатьох зустрічей з жителями Херсонщини.

Так, у Кіндійській бібліотеці пройшов святковий захід для місцевих жителів, приурочений Дню Петра і Павла. Під пісні місцевого вокального колективу дітей війни “Наддніпряночка” присутні смакували куліш, зварений тут же на вогнищі. У теплій родинній атмосфері кіндійці та антонівці спілкуватись між собою, з гостями та працівниками бібліотеки. Дізнались більше про історію християнського свята, його звичаї та традиції. Усіх Петрів та Павлів привітали з іменинами.

Кіндійська бібліотека – осередок культури та інформації у селищі. Тут офіційно зареєстровано понад 700 читачів, але послугами користуються чи не усі мешканці. Бібліотекарі допоможуть правильно оформити заяви, декларації, розважать та навчать. Працює тут і безкоштовний гурток “Школа домашнього завдання“.

Катерина Олександрівна, яка займається з дітками, розповідає: “Щойно з’явилась така ідея, постало проблемне питання з меблями. Звернулись до Юрія Рожкова і він одразу забезпечив нас партами, стільцями, дошкою! У нашій бібліотеці Юрій Геннадійович – частий гість. Він завжди піклується про відвідувачів, стимулює їх до самоосвіти: забезпечує канцелярією, солодощами і спортивним інвентарем для різноманітних конкурсів. Ми, бібліотекарі, – щасливі від того, що маємо власного чарівника!”.

 

Кіндійці вже знову чекають на нові цікаві душевні зустрічі. Особливі сподівання покладають на День селища, що традиційно, за підтримки Юрія Рожкова проходить у вересні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН