Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відкривається почесне консульство республіки Корея

27 липня 2018 року відбудеться відкриття Почесного Консульства республіки Корея у Херсоні. Про це пише народний депутат України Микола Баграєв:

“Поки що хочу поділитися передісторією мого призначення на посаду Почесного Консула.

Все почалося з призначення 5 березня 2016 року Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні пана Лі Янг-Гу/ 이양구. На початку квітня 2016 року він завітав до кабінету Голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення пана Юрія Артеменка. Йшлося про розвиток співробітництва у різних галузях, зокрема, про організацію помітної події у галузі молодіжної музичної культури. Юрій Артеменко запропонував обговорити це зі старими знайомими – засновником і керівником компанії «Таврійські Ігри» та медіагрупи «ТАВР Медіа» Миколою Баграєвим/ Микола Баграєв і гендиректором телеканалу М1 Валентином Ковалем/ Valentyn Koval.

Вже за місяць, наприкінці травня 2016 року, відбувся робочий візит української делегації до Сеулу, під час якого українці відвідали виставку технологій для електронних медіа KOBA-2016, «2016 Asia Media Summit», а також провели ряд зустрічей з державними і діловими колами (з паном Чой Сун-юном, головою KCC, корейського регулятора у галузі медіа та зв’язку, з керівниками провідних телеканалів KBS, MBC, ділові перемовини у корпорації CJ M&E). Особливо теплими були зустрічі з культурними діячами, бізнесменами та меценатами: Wook, Lee (W-Foundation, Chairman of the Board), Na Seung-Yeol (aT Korea Agro-Fisheries & Food Trade Corporation, Member of the Board), Sang-Jun, Lee (Hotel Prima Seoul, Hotel Aropa Namdaemun, President & CEO), Jo.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН