Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фіскали Херсонщини попереджають корупційні ризики колег

Протягом I півріччя 2018 року з метою упередження корупційних проявів працівники управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС регіону провели 110 службових перевірок за інформацією щодо можливих протиправних дій з боку працівників фіскальної служби області. Як результат, до 8 осіб застосовано заходи дисциплінарного впливу та 4 осіб звільнено. У відношенні 6 осіб співробітниками правоохоронних органів складено адміністративні протоколи за порушення антикорупційного законодавства.

Окрім цього, перевірено 44 кандидати на вакантні посади, 5 особам відмовлено в призначенні у зв’язку з наявністю обставин, що перешкоджають зайняттю таких посад. Про це повідомив заступник начальника управління – начальник першого відділу управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Херсонській області Сергій Фролов.

З початку року, за матеріалами УВБ ТО ДФС у Херсонській області, відкрито 11 кримінальних проваджень за фактами протиправної діяльності, як спеціалістів ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, так і Херсонської митниці ДФС.

 

Прес-служба Головного управління

ДФС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та

м. Севастополі

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН