Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відпочиватимуть діти із зони бойових дій

Про це написано на сторінці у ФБ Бериславської РДА:

“Сьогодні, 23 липня 2018 року, голова районної державної адміністрації Олександр Гомон провів щотижневу нараду за участю першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Дробиш, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, уставнов та організацій району, на якій проаналізовано поточний стан справ у районі та визначено коло головних завдань на найближчий період.
У ході наради розглянуто питання виконання завдань за минулий тиждень, стан забезпечення життєдіяльності району, проаналізовано стан справ у підвідомчих галузях і сферах діяльності.
На нараді піднімалися питання щодо ситуації у фінансовій сфері, зокрема, про наповнення бюджету району та сплати податків, обговорено найважливіші питання в галузях освіти, медицини, соціального захисту, територіальної оборони.


Особливу увагу приділено питанню підготовки оздоровчого табору “Старт” для зустрічі та оздоровлення дітей із зони бойових дій Донецької та Луганської областей.
Олександр Гомон підвів підсумки засідання колегії обласної державної адміністрації та звернув увагу на ті питання, що потребують вирішення. 
Підводячи підсумки наради, голова районної державної адміністрації дав відповідні доручення присутнім керівникам та закликав до конструктивності та відповідальності кожного за доручену ділянку роботи“.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН