Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині перевіряють місця відпочинку на узбережжі Чорного та Азовського морів

 

Робоча група для здійснення обстежень місць масового відпочинку населення на узбережжях Чорного та Азовського морів вже перевірила курортні зони Голопристанського, Скадовського та Каланчацького району.

Минулого тижня побували й у Генічеському районі Херсонської області.Перевірки місць відпочинку на узбережжі Чорного та Азовського морів продовжуються

Така робота Департаментом культури, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації здійснюється відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 травня 2018 року № 423 «Про робочу групу з питань забезпечення вимог бюджетного законодавства під час проведення курортного сезону в області».

Разом із робою групою перевірки щодо відкриття та роботи розважальних закладів, об’єктів торгівлі, легалізації праці, забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів здійснював Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко. Він розповів робочій групі про проблемні підприємницькі об’єкти узбережжя і долучився до проведення інформативно-роз’яснювальної роботи.

Нагадаємо, що 18 липня на засіданні колегії обласної державної адміністрації основним питанням до обговорення стало саме наповнення місцевих бюджетів області під час проведення туристично-курортного сезону, під час якого доповідали керівники ОДА, ГУ ДФС та Держпраці у Херсонській області.

Джерело – http://khoda.gov.ua/perev%D1%96rki-m%D1%96sc-v%D1%96dpochinku-na-uzberezhzh%D1%96-chornogo-ta-azovskogo-mor%D1%96v-prodovzhujutsja

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН