Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каланчацькій ОТГ почалися ремонтні роботи вартістю у 700 тис. гривень

Про те, на якій стадії ремонтні роботи на Фейсбуці розповідає Тарас Бузак, херсонський журналіст:

 – Відвідав з колегами Каланчацьку ОТГ. Голова ОТГ Володимир Калинович розповідає про те, як вони за кошти інфраструктурної субвенції придбали спецтехніку, на якій вже в цьому році ремонтували дороги громади. 

На ямковий ремонт було витрачено 700 тис грн. власних коштів громади. Райавтодор зробив би теж саме за мільйона два, та ще з отвратітєльной якістю.

У минулому році Каланчацька ОТГ придбала нову техніку для ККУП «Джерело», а саме екскаватор, сміттєвоз, асенізаторна машина та машина дорожня комбінована для проведення ямкового ремонту й очистки доріг від снігу.

Вивозили сміття, викачували нечистоти та розчищали вулиці від снігу. Тепер справа дійшла й до ямкового ремонту доріг комунального значення.

Вдало завершивши випробувальні роботи, універсальна машина з навісним обладнання УЯР-01, 15 червня 2018 року, приступила до дорожніх робіт в с.Роздольне. Надалі роботи будуть проводитись в інших населених пунктах, згідно з програмою соціально економічного розвитку Каланчацької селищної ради(отг) на 2018 рік. #Каланчак #децентралізація #КаланчацькаОТГ.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Мешканці вулиці З.Космодем’янської смт Каланчак вже який рік не можуть дочекатися ремонту дороги хоча б з “отвратітєльной якістю”! Вулиця вщент зруйнована із-за постійного переміщення по ній важковагової техніки, у будинках людей із-за цього стрімко зростають тріщини. Але усі звернення мешканців просто ігноруються. Ще 26 червня 2017 р. виконкомом селищної ради було прийнято рішення про встановлення на вулиці відповідних дорожніх знаків, які досі так і не встановлено. Мабуть за нашу вулицю лише тоді згадають, коли ми її повністю перекриємо.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН