Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні розпочались гастролі театру імені Івана Франка

3 липня у приміщенні ХОАМДТ ім. Миколи Куліша відбулась прес-конференція з нагоди гастролей Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка в Херсоні. На сцені херсонського театру вистави відбудуться з 3 до 15 липня. Кожного дня, окрім 7 липня, вистави починатимуться о 19.00. Лише 7 липня – о 12.00. 

Тепла зустріч Анатолія Хостікоєва та Наталі Сумської із представниками херсонських ЗМІ була прикрашена теплими спогадами акторів про минулі гастролі та описами спектаклів, якими незабаром насолодяться херсонці, пише 0552.

Відкриє гастролі спектакль “Незрівняна”: комедію на дві дії поціновувачі прекрасного зможуть подивитись 3 та 6 липня. У незвичному для себе образі з’явиться Наталя Сумська: неординарної Флоренс Фостер Дженкінс – співачки, якій втім не заважало співати “повз ноти”. Отже, якщо Ви почуєте фальшиві ноти у виконанні блискучої акторки, не лякайтесь: саме так і замислено.

Особливу увагу організатори звернули на те, що 7 липня вистава за участі Євгена Нищука буде майже повністю благодійною: продається лише частина квитків. Інші будуть розповсюджуватись безкоштовно для незахищених та пільгових верств населення, а також для воїнів АТО.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН