Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні завтра буде “Відкрита ніч” на Лебединці

Вже завтра, в суботу, 30 червня о 21.00 наша Лебединка, що в парку «Херсонська фортеця», стане одним із 80 майданчиків в Україні і світі, який у рамках Фестивалю короткометражного кіно «Відкрита ніч. Дубль 21» покаже сучасні короткометражки.

Цього року крім офіційного конкурсного блоку відбудеться показ спеціальної програми на підтримку режисера Олега Сенцова та інших бранців Кремля, які незаконно утримуються в катівнях РФ.

Захід, символом якого є паперовий кораблик орігамі, що уособлює надію, молодість та творчість, обов’язково об’єднає усіх небайдужих до українського кінематографу, фільмів спільного виробництва, які зберігають традиції українського мистецтва, пропонують нові концепції його розвитку, самоідентифікації та існування в спектрі світових національних кінематографій.

Цьогорічний посил заходу – «Все море в руках»: відвідайте Лебединку – все в наших руках!

Команда «Лебединка-Херсон», яка є співорганізатором заходу, з радістю допоможе вам провести цей вечір цікаво та пізнавально, гарний настрій – гарантовано!

Кінофестиваль «Відкрита Ніч» народився у червні 1997 року як огляд найцікавіших здобутків саме українського кіно.
На сьогодні фестиваль є своєрідною лабораторією з перевірки нових ідей для вітчизняних кінематографістів та пошуку молодих талантів, які можуть стати новими обличчями українського і світового кіно.

Офіційний сайт фестивалю

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН