Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських освітян нагородили грамотами Верховної Ради України

Про це на Фейсбуці повідомляє Олександр Співаковський, народний депутат України:

 – У Херсонській академії неперервної освіти привітав сьогодні освітян та вручив грамоти від голови Верховної Ради України Андрія Парубія, голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва і від Національної академії педагогічних наук. Це була зустріч напередодні свята – Дня Конституції України, тому говорили про приємне, а обговорення втілення основ Нової української школи домовилися провести пізніше, адже вчителі поки стикаються з деякими труднощами. Впевнений, ця зустріч стане результативною.

Приємно було почути на урочистостях від Анни Іванівни Бардашевської, директора Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки позитивний відгук про роботу своєї команди.

На моє переконання, головна задача для вчителів – зупинити міграцію молоді з території Херсона, Херсонщини, бо будуть катастрофічні наслідки. Відбувається вимивання інтелектуального капіталу, для цього є і об’єктивні, і суб’єктивні фактори. 70 відсотків молоді полишає зараз Херсонщину і це діти, які мають результати ЗНО 140-150 і більше. Це виглядає дуже погано, як безпековий фактор розвитку України. Тому ми маємо розуміти, що рівень освіченості людей, які залишаються на нашій території є визначальний з точки зору захисту України.

Впевнений, педагоги Херсонщини отримали сьогодні заслужені нагороди, адже професія вчителя непроста і відповідальна. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН