Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чотири херсонських вчителя отримали грамоти Верховної Ради України “За заслуги перед Українським народом”

Про це на Фейсбуці повідомляє народний депутат України Олександр Співаковський, якому голова Верховної Ради доручив передати державні відзнаки вчителям Херсона:

 – У Херсонському фізико-технічному ліцеї виконав приємну місію – вручив Олені Прудіус, вчителю математики Грамоту «За заслуги перед Українським народом» від Верховної Ради України за підписом Андрія Парубія. Ця висока відзнака ще раз свідчить про те, що на педагогах тримається країна. Кожна людина, яка передає свої знання, навчає новому молодь у школах, ліцеях, гімназіях, університетах створює не просто певний рівень освіченості української нації, саме на них покладена місія створювати імунну систему країни. Тому із великим задоволенням сьогодні побував у ФТЛ. Цього року із держбюджету було виділено 6,5 мільйонів гривень для цього навчального закладу на термосанацію будівлі начального закладу, для створення комфортних умов для дітей.

Грамоти Верховної Ради України отримали ще три педагога нашого міста. У Херсонській багатопрофільній гімназії № 20 імені Бориса Лавреньова грамотою відзначена Світлана Ласька, вчитель біології. Тут поринув у приємні шкільні спогади, бо навчався свого часу, і отримав гарні емоції від новорічної шоу-програми, яку підготували учні навчального закладу. У Херсонській спеціалізованій школі № 30, яка завжди славилася у місті високим рівнем підготовки учнів, державну відзнаку вручив Ларисі Новіковій, вчителю математики. Антоніна Вовк, вчитель початкових класів Херсонського НВК № 56, теж отримала “Грамоту Верховної Ради України “За заслуги перед Українським народом”. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН