Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У «Прибрежному» почали укладку штучної трави на Олімпійському стадіоні

Дитячий табір на Чорноморському узбережжі у смт Лазурному готується до відкриття Олімпійського стадіону. Завершальні роботи з укладання штучного покриття планують завершити до 23 червня.

Директор «Прибрежного» Ігор Панфьоров розповів, що з підрядниками познайомились на одній із промислових виставок. Скадовська фірма пропонувала звести футбольне поле за всіма вимогами. Спочатку укладалась основа з гравію та вирівнювалась. Зараз роботи на завершальному етапі – територія стадіону покривається полосами штучної трави, які склеюються між собою і стають суцільною ковдрою.

Торік у дитячому таборі були збудовані сучасні спортмайданчики для занять різними видами спорту. Олімпійський стадіон – продовження роботи зі створення комфортних умов для дітей, які відпочиватимуть і оздоровлюватимуться протягом чотирьох змін.

Сучасна спортивна інфраструктура дає можливість проводити обласні та всеукраїнські змагання з різних видів. Нині на базі «Прибрежного» проходить XVI Дитяча олімпіада Херсонської області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН