Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Качкарівці пройшли перші дитячі громадські слухання

Про це повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради, який на Фейсбуці написав наступне:

 – У селі Качкарівка з нагоди Дня захисту дітей відбулося ПЕРШЕ експериментальне дитяче громадське слухання! І експеримент вдався! Незважаючи на грайливий настрій та святкову атмосферу, дітки дуже серйозно поставились до питання розвитку їхнього села. Вельми очікуваним побажанням малечі було – створення дитячого майданчику.. і думаю, що у їхньому віці я б відповів так само 🙂 проте дехто звертав увагу й на більш “дорослі” питання, такі як система водопостачання, стан деяких доріг… 
Приємно було чути, що діти відмітили роботу голови сільради Бутівчака Юрія Максимовича, а саме – встановлення освітлення на вулицях села. Також поставили “тверду п’ятірку” директору школи та місцевому дільничому. 

Виконати усі побажання та зауваження одразу – дуже непросто, але усе беру до уваги та намагатимусь посприяти виконанню їхніх побажань. Дуже не хочеться щоб у щасливих та повних довіри дитячих очах з’явилося розчарування!
Взагалі вважаю формат такого спілкування цікавим та продуктивним, дітки не боялися ставити запитання та зацікавлено вели бесіду. Сподіваюсь, що це стане нашою гарною традицією та приємним приводом почути одне одного)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН