Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У галереї “Синій кіт” пройшов випускний Херсонської дитячої художньої школи

Протягом двох останніх десятиліть Херсонська дитяча художня школа є не тільки навчальним позашкільним центром, а й осередком дитячої творчості, ініціатором всеукраїнських конференцій та виставок. В кінці навчального року колектив Художньої школи підбив підсумки, нагородив найкращих та склав плани на майбутнє.

Галерея дитячої творчості «Синій кіт» відчинила свої двері для батьків, гостей, учнів та випускників дитячої художньої школи. Протягом навчання всі неодноразово були у цій залі, відвідували виставки, презентували роботи, брали участь у конкурсах та змаганнях. Але цього разу зустріч була особливою. Випускники прощались з навчальним закладом і отримували атестати. 6 років навчання, творчого пошуку, терпіння, вчительських настанов та батьківського піклування.

На святі були відзначені відмінники, батьки, котрі приймали активну участь у житті школи, переможці та учасники виставок-конкурсів різного рівня.

«Ви всі тут бували не один раз. Ви всі великі молодці, адже ваші роботи неодноразово експонувалися у залах та галереях. Сьогодні у нас привід дуже урочистий – закінчення дитячої художньої школи. Багато років ми з вами дружно крокували нашими аудиторіями, а сьогодні ми відзначаємо найкращих та видаємо атестати. Ця подія трохи сумна та радісна», – сказала директор Херсонської дитячої художньої школи Юлія Сліпич.

Випускники Херсонської дитячої художньої школи, які отримали атестат з відзнакою, мають бонус від міської влади. 50% оплати навчання у дизайн-ліцеї оплачує міський бюджет. Депутатський корпус вирішив підтримати талановитих дітей.

«В першу чергу вітаю всіх із закінченням навчального року, бажаю за три місяці канікул відпочити, набратись сил, багато почитати, дізнатися про нове, відкрити в собі ще таланти. Хочу сказати слова великої подяки батькам. Адже великий тягар навантажень був і на вас. Ви знайшли час і можливість, окрім навчання в середньому освітньому закладі, надати своїм діточкам можливість реалізовувати себе в творчості. А художня школа династії Сліпичей – це одне з найкращих для цього місць. Випускники, ви пройшли велику школу! Але це тільки початок. Бажаю, аби ви знайшли себе і стали видатними художниками, дизайнерами, прославляли наше місто та країну!» – сказала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Підтримав талановитого учня з інвалідністю Єгора Жмурова депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков. За власні кошти підприємець придбав інвалідний візок і передасть хлопчику, як тільки-но його доставлять до Херсона.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН