Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців спробували “заразити” оптимістичним вірусом

29 травня члени Міжфракційного депутатського об’єднання “ЄвроОптимісти” Мустафа Найєм та Альона Шкрум  зустрілися з містянами Херсону в рамках Всеукраїнського Туру Оптимізму.
ЄвроОптимісти заряджали оптимістом студентів Херсонського державного університету: «Україні потрібен позитивний вірус, який зруйнує стару систему й механізми», – підкреслила Альона Шкрум під час свого виступу і додала, що Херсон потенційно може формувати 10% ВВП країни за рахунок туризму: найбільша пустеля в Європі, рожеві озера, море – це все фактично робить регіон привабливим для туристів.
Також депутати зустрілися з громадськими активістами. Як зазначив підкреслив Мустафа Найєм, у громадських активістів, які змінюють Херсон тут і зараз, є всі шанси очолити місто, якщо рішаться на зміну влади в 2020 році.
«Тур Оптимізму» – це серія регіональних зустрічей членів Міжфракційного депутатського об’єднання «ЄвроОптимісти» з громадянами та громадським сектором з метою визначення проблемних питань на місцях, виявлення очікувань щодо діяльності депутатів-єврооптимістів та залучення громадян до політичного та громадського життя.
В травні депутати відвідають ще 2 міста: Миколаїв (30 травня), Одеса (31 травня).
«ЄвроОптимісти» їдуть в регіони, щоб вислухати про проблеми та виклики в суспільстві; довести, що кожен має можливість реалізуватися в політичному та громадському житті; розповісти про перемоги та поразки молодих політиків; стимулювати та надихати суспільство до громадської та політичної активності.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН