Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

5 пляжів Одещини, де можна засмагати голяка

Поблизу Одеси є багато мальовничих місць, де можна засмагати без купальника.

Підбірку найкращих місць для нудистів на узбережжі Чорного моря зробив “Обозреватель“.

Чкаловський пляж
Цей нудистський пляж вважається найбільшим в Україні. Знаходиться він в курортній зоні майже в центрі міста, недалеко від санаторію ім. Чкалова. Берег тут гальковий. Поруч розташоване затишне кафе-тераса.
Оскільки це єдиний офіційний пляж для нудистів в Одесі, в будні дні тут загоряють сотні, а у вихідні – понад тисячу голих відпочивальників віком від 16 до 50 років.

Пляж в Кароліно-Бугазі
Це дикий, але відокремлений пляж. Узбережжя чисте і малолюдне, тому тут вільно можна відпочивати без купальника і плавок. Розташований він між двома зонами відпочинку – базою “Чайка” і пансіонатом “Одеса”.

Пляж в місті Южне
Пляж розташований за 15 хвилин ходьби від міського. Великі морські валуни замінюють відпочивальникам стільці, а камені, викладені на узбережжі півколом, нагадують ширму і створюють своєрідне укриття від допитливих очей.

Пляж біля санаторію “Куяльник”
Нудисти люблять загоряти і на березі Куяльницького лиману, відомого своїми лікувальними грязями. Пляж знаходиться недалеко від однойменного санаторію під Одесою. Оголені відпочивальники упорядкували тут місцевість, посадили квіти і позначили доріжки дрібними каменями.

Пляж Лагуна
Це неофіційний нудистський пляж в Одесі з красивими скелями і кам’янистим морським дном. Камінці на узбережжі розміром з голубине яйце. Галька гостра і тому об неї можна легко поранитися.
Пляж називають нудистським, але тут також люблять відпочивати в купальнику і плавках.

gazeta.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН