Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську надали допомогу ветеранам Другої світової війни і інвалідам

На Херсонщині відзначили 73-річницю перемоги над нацизмом.

Кожен рік віддаляє нас від страшної трагедії – Другої світової війни, яка забрала мільйони життів.  Йдуть у інші світи  її учасники, ті, хто пройшов фронтовими дорогами. Але дуже важливо, аби був зв’язок поколінь, аби юнь на подвигах прадідів вчилась захищати свою країну. 
Ветерани війни сьогодні потребують особливої уваги і піклування. Час невблаганний. Ті, хто воював на фронтах Другої світової війни вже перейшли 90-річний рубіж. Я з особливим щемом  завжди слухав розповіді про війну, про героїзм, про захист держави, а в нашій країні – це актуально сьогодні , коли не припиняються постріли на сході, коли йде боротьба за незалежність та єдність України“, – прокоментував власник компанії “Піонер новітніх технологій” Олександр  Сидоренко. 
Олександр  Сидоренко вже котрий рік поспіль надає грошову допомогу учасникам бойових дій та ветеранам Другої світової війни Таврійської міської ради та Дніпрянської селищної ради. 
Хочеться, щоб життя ветеранів було оповито  лише  турботою. Вклоняюся  кожному з них за подвиг на війні“, – продовжив Олександр Сидоренко
Крім цього, напередодні травневих свят Олександр Сидоренко разом з Миколою Гінайло, головою правління Володимир-Волинського міського благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі», який є священиком Волинської єпархії УПЦ КПпередали на товариство інвалідів м. Таврійськ інвалідні візочки та продуктові набори. 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН