Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сальдо більше не входить в Наглядову Раду ПАТ «Херсонбуд»

Акціонерні річні збори Публічного акціонерного товариства проектно-будівельної фірми «Херсонбуд» відбулися 30 квітня 2018 року. Оголошення про час і місце проведення були зроблені в термін, визначений законодавством. В зборах взяли участь 88,15 % акціонерів, які мають право голосу.

Одне з питань, яке розглядалось, – це звіт правління за рік. Роботу правління було визнано задовільною.

«Звіт і обрання Наглядової Ради були затверджені більшістю голосів акціонерів, збори пройшли результативно», – коротко поінформував в телефонній бесіді журналіста «Українського півдня» голова Наглядової Ради Борис Сандік.

На акціонерних зборах був присутній і скандально відомий через вбивство відомого бізнесмена Ігоря Пащенка Володимир Сальдо, який володіє всього 12, 7 % акцій підприємства.

Мабуть через те, що цей відсоток акцій не відіграє ключову роль при прийнятті рішень,Сальдо на зборах не голосував, а розважався тим, що особисто знімав на телефон, виконуючи роль папарацці, бо преси в залі не було.

За стінами споруди залишилась і його охорона, очолювана Віталієм Гіріним. Цікаво, що старша донька Сальдо також володіє акціями , але вона не надала довіреності, щоб батько скористався додатковим правом голосу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН